Café Uksakka Mökki deli

Tilaa ruuat mökille Uksakan keittiöstä

Pidä vapaapäivä lomamökin keittiöstä ja tilaa maistuvat ateriat Uksakasta suoraan mökin ovelle tai nouda paikan päältä mökille vietäväksi. Mökki deli-ruokavalikoimasta löytyy muun muassa suussa sulavaa poronkäristystä, mehevä porolasagnette sekä maailman ihanimmat poropyörykät suunmyötäisine kastikkeineen. Mökki deli-verkkokauppa ostokset on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo: 16.00 mennessä. Sunnuntaisin Uksakka on suljettu.

Tilaa tuotteet
nettikaupassa

Tilaus hoituu nettikaupassa missä tehtynä tilaus tulee voimaan välittömästi ja otamme sen käsittelyymme samantien. Seuraavan päivän mökkiruuat tulee ostaa verkkokaupasta viimeistään edellisenä iltana klo. 16.00 mennessä.

Valitse nouto
tai toimitus

Tilaukset voi noutaa paikan päältä 15:00 – 16:00 välillä tai muuna erikseen sovittuna aikana. Toimitukset mökkeihin hoidamme ma – la klo: 16:00 – 17:00 välillä oman ajoreittimme ja tilauksiemme mukaisesti.

vastaanota
Ja nauti

Jos valitset toimituksen, muista olla paikalla vastaanottamassa tilausta klo: 16:00–17:00. Toimitusmaksu 5€/tilaus Luoston alueella (max. 5km keskustasta). Vahvistettuja tilauksia ei voi peruuttaa.

Tilaa maistuvat poroherkut suoraan nettikaupasta

Saako olla poronkäristystä tai lohikiusausta?

Mökkidelin kautta voit tilata mm. porolasagetteä, poropyöryköitä tai vaikka kirjolohikiusausta. Lappilainen ruokakulttuuri on perinteistä ja maukasta, ja se perustuu paikallisiin raaka-aineisiin kuten poronlihaan ja marjoihin. Kokeile vaikka  poronkäristystä, joka valmistetaan kypsennetystä poronlihasta ja perunamuusista.

  • Tilaukset voi noutaa paikan päältä 15:00 – 16:00 välillä
  • Toimitukset mökkeihin ma – la klo: 16:00 – 17:00 välillä
  • Asiakas sitoutuu olemaan paikalla kyseisenä aikana
    vastaanottamassa tilaustaan
  • Toimitusmaksu 5€/tilaus Luoston alueella
  • Toimitukset myös puhelimella +358 400 920 918