Café Uksakka Mökki deli

Tilaa ruuat mökille Uksakan keittiöstä

Pidä vapaapäivä lomamökin keittiöstä ja tilaa maistuvat ateriat Uksakasta mökille vietäväksi. Mökki deli-ruokavalikoimasta löytyy muun muassa suussa sulavaa poronkäristystä, mehevä porolasagnette sekä maailman ihanimmat poropyörykät suunmyötäisine kastikkeineen.

Tilaa ennakkoon

Tilaus hoituu helpoiten paikan päällä Uksakassa, missä tilauksen voi myös maksaa samantien.  Tilauksen voi tehdä myös soittamalla tai sähköpostitse. Sähköpostitilaus on voimassa vasta kun olemme kuitanneet saaneemme tilauksen ja sopineet noudosta ja maksamisesta.

Seuraavan päivän mökkiruuat tulee tilata viimeistään edellisenä iltana klo. 16.00 mennessä. Vahvistettuja tilauksia ei voi peruuttaa.

NOUDA PAIKAN PÄÄLTÄ

Tilaukset voi noutaa paikan päältä Uksakan aukioloaikoina. Sovittaessa ruokatilaus on noudettavissa myös muuhun aikaan ja isommat tilaukset toimitamme lisämaksusta haluamaasi kohteeseen.

Huomaathan, että olemme sulkeneet Uksakan mökki deli-verkkokaupan emmekä tarjoa ruokatoimituksia mökeille tavanomaisena palveluna. Ruuan kuljetusmahdollisuutta voi tiedustella erikseen.

LÄMMITÄ JA nauti

Uksakan mökkiruoka on lämmitystä vaille valmis tarjottavaksi. Pääruoka on pakattu foliovuokiin, joten ne voi nostaa sellaisenaan uuniin lämpeämään. Uunittomissa mökeissä ruuan voi lämmittää vaikkapa mikrossa tai liedellä.

MÖKKIRUOKA-VALIKOIMA

PORONKÄRISTYS 22,50 EUR/hlö (Minimitilaus 1hlö)
Pitkään haudutettu poron lapakäristys, perunamuusi, puolukka ja suolakurkku
POROLASAGNETTE 15,00 EUR/hlö (Minimitilaus 2 hlöä)
Ihanan juustoinen porolasagnette ja vihersalaatti
POROPYÖRYKÄT 18,50 EUR/hlö (Minimitilaus 2 hlöä)
Mehevät poropyörykät kermakastikkeessa, perunamuusi ja rakuunaiset uunijuurekset