Café Uksakka

Café Uksakka tarjoaa maittavaa lounasta, herkullisia burgereita sekä juurevia pororuokia oman porokarjamme lihasta. Päivittäin vaihtuva lounas runsaine salaattipöytineen ja perunarieskoineen on tarjolla maanantaista lauantaihin klo: 11.00 – 14.00. Toisinaan tarjolla on keittolounas ja joinakin päivänä runsaampi lounas keittoineen, patoineen ja kiusauksineen. Arvostamme paikallisia raaka-aineita ja kaikki ruuat valmistamme aina alusta loppuun itse. 

Uksakan kahvilavitriinistä löytyy itseleivottujen herkkujen lisäksi paikallisen lähileipomon tuotteita, jotka sammuttavat taatusti suuremmankin herkkusuun makeannälän tai suolapalan himon. Valikoimaamme kuuluu myös erikoiskahvit ja suklaanystävien rakastama kaakao.

Uksakan pienessä, hämyisässä olohuoneessa voi hiihtopäivän jälkeen pistäytyä vaikkapa lukemaan päivän lehden samalla kun nauttii kuplivaa tai kuumaa kaarnikkamehua – sievästi terästettynä tai ilman. Meillä on A-oikeudet. Uksakan pienestä puodista löytyy paikallisia käsitöitä, taidetta, luonnontuotteita sekä porotilamme lihaa ja erilaisia poronlihajalosteita.