Uksakka Mökki Delivery

Pidä vapaapäivä lomamökin keittiöstä ja tilaa maistuvat poroherkut Uksakasta suoraan mökin ovelle. Ruuat toimitetaan alumiinivuoissa, joten ne lämpiävät hetkessä mökin uunissa. Kaikki ruokavaihtoehdot ja jälkiruuat ovat laktoosittomia, saatavana myös gluteenittomana erikseen tilattaessa. Aterioiden annoskoko on reilu. Perheateriasta riittää hyvin 2 aikuiselle ja 3 lapselle.

1.) Mökki Delivery-ostokset Uksakan verkkokaupassa

Tilaus hoituu kätevimmin ja varmimmin UKSAKAN VERKKOKAUPASSA missä tehtynä tilaus tulee voimaan välittömästi ja otamme sen käsittelyymme samantien. Seuraavan päivän mökkiruuat tulee ostaa verkkokaupasta viimeistään edellisenä iltana klo. 17.00 mennessä, jonka jälkeen verkkokauppa seuraavan päivän tilausten osalta sulkeutuu. Suosittelemme lämpimästi verkkokaupan käyttöä, koska se vähentää mahdollisten virheiden syntymistä ja säästää meidän resurssejamme jättäen meille enemmän aikaa ydinosaamiseemme. Verkkokaupassa on myös laajempi valikoima tuotteita yksityiskohtaisine tuotekuvauksineen. Verkkokauppa mahdollistaa useita maksutapoja verkkopankkimaksuista korttimaksuihin sekä mm. Paypalin ja Paytrailin osamaksun. Ostospolun loppuvaiheessa asiakkaalla on mahdollisuus jättää viesti avoimeen kommenttikenttään. Mikäli olet oikeutettu mökkivuokraamon ilmoittamaan lisäetuun, tähän kohtaan kirjoitetaan vaadittava tunniste. Mikäli tilauksessa on jotakin epäselvyyttä, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

2.) Mökki Delivery-tilaukset muulla tavalla

Otamme vastaan myös sähköposti- ja puhelintilauksia. Sähköpostitilaukset ovat voimassa vasta, kun kuittaamme tilauksen vastaanotetuksi ja vahvistetuksi. Mikäli haluat tiedustella mökkiruokia samalle illalle, suosittelemme olemaan yhteydessä puhelimitse. Tilauksen yhteydessä kerro nimesi, puhelinnumerosi, lomamökin nimi ja osoite, tilattava ruoka ja tilauksen nouto/toimituspäivä. Mökille tilattavat ruuat maksetaan toimituksen yhteydessä maksupäätteellä tai käteisellä (tasaraha). Mikäli olet oikeutettu mökkivuokraamon ilmoittamaan lisäetuun, valmistaudu kertomaan jo tilauksen yhteydessä vaadittava tunniste.

TILAUSTEN NOUTO JA TOIMITUS

Tilaukset voi noutaa paikan päältä 16:00 – 17:00 välillä tai muuna erikseen sovittuna aikana. Toimitukset mökkeihin hoidamme ma – la klo: 17:00 – 18:00 välillä oman ajoreittimme ja tilauksiemme mukaisesti. Asiakas sitoutuu olemaan paikalla kyseisenä aikana vastaanottamassa tilaustaan. Toimitusmaksu 5€/tilaus Luoston alueella (max. 5km keskustasta). Vahvistettuja tilauksia ei voi peruuttaa.

HUOM! RAVINTOLASULUN AIKANA UKSAKKA ON AUKI MYÖS SUNNUNTAISIN KLO: 12 – 17. Teemme myös sunnuntaisin Mökki Delivery-ruokia kuljetuksineen.

POROLASAGNETTE, vihersalaatti ja yrttiöljy
Kahdelle 28,00 €
Perheelle 45,00 €
Neljälle 48,00 €

PORONKÄRISTYS, pottumuusi, suolakurkku ja puolukkasurvos
Kahdelle 40,00 €
Perheelle 60,00 €
Neljälle 75,00 €

POROPYÖRYKÄT, kermakastike, pottumuusi, paahdetut rakuunajuurekset
Kahdelle 30,00 €
Perheelle 48,00 €
Neljälle 50,00 €

PUNAJUURI-VUOHENJUUSTOLASAGNE, vihersalaatti ja yrttiöljy
Kahdelle 25,00 €
Perheelle 40,00 €
Neljälle 45,00 €

KIRJOLOHIKIUSAUS, vihersalaatti ja yrttiöljy
Kahdelle 25,00 €
Perheelle 40,00 €
Neljälle 45,00 €

UKSAKAN PERUNARIESKAT 5€/8 kpl MUNKIT 3€/kpl HILLAJUUSTOKAKKU pikarissa 5€/annos MUSTIKKAPIIRAKKA ja vaniljakastike 4€/annos