Café Uksakka Poronlihakauppa

Uksakan puodista myös Jaakkolan porotilan poroa

Maistoitko Uksakan suussa sulavaa poronkäristystä ja jäit pohtimaan onnistuisitko valmistamaan yhtä hyvän käristysaterian omassa keittiössäsi? Kun käsissäsi on meidän Jaakolan Porotilan tuottamaa, laadukasta poronlihaa ja takataskussa pari kokkausvinkkiä ammattilaisilta, onnistuminen on taattua.

Tutustu Jaakkolan Porotilaan

monikäyttöinen poronliha

Poronliha on monikäyttöinen ja meiltä löytyy valmiiksi siivutetun käristyksen lisäksi suuri valikoima lihatuotteita savulihasta sisäelimiin. Jaakkolan porotilan isäntäpariskunnan suvut ovat harjoittaneet poronhoitoa jo vuosisatojen ajan, joten ostamalla tilamme poronlihaa et ainoastaan osoita arvostusta laadukkaalle ja puhtaalle pohjoisen raaka-aineelle vaan osoitat tukesi myös sitkeyttä vaativalle elinkeinollemme.

  • Poronlihaa ja lihajalosteita
  • Myös muita luonnontuotteita ja arktisia superfoodeja
  • Kokkausvinkit ilmaiseksi lihakauppojen yhteydessä

Olemme avoinna Ma-La 11-18. Reittiohjeet

Poronlihakauppa Luostolla ja Sodankylässä | Cafe Uksakka

Lihan takana Jaakkolan porotila

Poromme laiduntavat Pyhä-Kallion paliskunnan alueella, joka sijoittuu Rovaniemen, Kemijärven, Sodankylän ja Pelkosenniemen kuntien alueille käsittäen lähes 3800 m2 suuruisen alueen. Paliskunnan koillisosaa halkoo Pyhä-Luoston kansallispuisto ja paliskunnan sisältä löytyy niin lajirikkaita kosteikkoja, karuja tunturimaisemia, luppoisia kuusimetsiä kuin hyviä jäkäläkankaitakin. Poronlihamme on valmiiksi leikattua, vakuumiin pakattua ja kaikilla lain vaatimilla merkinnöillä varustettua. Koska porojen teurasaika rajoittuu syystalveen, liha riputetaan, leikataan, pakataan ja säilötään pakastamalla heti teurastuksen jälkeen.

Lue lisää täältä